New Nordic Kitchen for Pets ud­springer af tanken om, at vores kæledyr skal kunne nyde godt af den sanselighed og de smagsop­levelser, vi kender fra det nye nor­diske køkken. Vi sætter en ære i at dyrke den nye nordiske madtradi­tion og udvikle de bedste opskrift­er med lokale råvarer. Det kalder vi Kingsmoor Pure. Der er kræset om hver eneste opskrift. Og nøje udvalgte råvarer betyder, at dit kæledyr kan nyde godt af den helt unikke smag og vigtige næring, som vores nordiske klima og jordbund byder på.

 

Vi bruge bl.a. disse gode råvarer

Hestebønner indeholder protein, langsomt optagelig stivelse og kostfibre. Et højt proteinindhold har en fordelagtig virkning på reguleringen af blodsukker og dermed også mæthedsfornemmelsen. Langsomt optagelig stivelse giver en mere jævn stigning i blodsukkerniveauet efter et måltid. På den måde undgår hunden og katten store udsving i blodsukkeret. Og fibre binder vand, som derved får tarmindholdet til at fylde mere. Det sænker hastigheden gennem tarmsystemet og giver en længerevarende mæthed.

Fermenteret raps giver en delikat smag som ingen hunde kan stå for, og så er det desuden rig på protein. Fermenteret raps er også præbiotisk, hvilket stimulerer mælkesyrebakterierne i tarmen, som derved forbedrer fordøjelsen.

Fiskeoliens Omega-3 fedtsyrer er især god for hud og pels. Omega-3 fedtsyrernes anti-inflammatoriske effekter har også en positiv indvirkning på bl.a. ledproblemer, hjertesygdomme, nyreproblemer og vægtkontrol.

Fibre og cikorieinulin stimulerer mave- og tarmbevægelser samt vækst af gode tarmbakterier. Det er med til at forbedre fordøjelsen.

Tang indeholder vandopløselige kostfibre, som hundens mave og tarm ikke kan nedbryde. Fibrenes vandbindingsevne har en positiv indvirkning på næringsstofoptaget og fordøjelsen. Tang indeholder op til 10 gange så mange vitaminer og mineraler end landdyrkede planter og grøntsager.

Gulerødder er en god kilde til naturligt beta-caroten, som er forstadiet til vitamin A. Med vitamin A understøttes bl.a. synet, immunforsvaret og huden.

Ølgær er en god kilde til naturlige B-vitaminer og cholinchlorid, som er essentiel for cellernes, hjernens, musklerne samt leverens funktion

I alle opskrifter er der et mix af urter og grøntsager, og nogle af disse er lucerne, hyben, rabarber, brændenælde, pebermynte, lakridsrod, burresnerre, peberrod, mælkebøtte, kamille, hvidtjørn og anis.