Vi har lavet vores opskrifter endnu bedre, nu med bl.a. den fineste fiskeolie fra vilde koldtvandsfisk fanget i farvandene ud for Danmark og Norge. Vilde koldtvandsfisk som f.eks. sild, tobis og brisling har det højeste indhold af de mest omsættelige omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA). Fiskene producerer ikke selv omega-3 fedtsyrer i kroppen, men det akkumuleres gennem indtagelse af fedtsyrerige mikroalger. Det gør, at vilde fisk har et højere indhold af de essentielle flerumættede fedtsyrer EPA og DHA end eksempelvis opdrætslaks, hvor foderet typisk indeholder plantedele og vegetabilske olier.
Der er fiskeolie i alle vores varianter af mad til hund og kat.

Fiber
Fiberkilden roesnitter er fjernet i de fleste varianter og fructo-oligosakkharider (FOS) er blevet tilføjet. FOS er fermenterbare, men ufordøjelige fibre. I tyktarmen benyttes FOS som næring til gode bakterier, herunder bifidobakterier, i mikrofloraen, hvilket forbedrer tarmsundheden. Derudover er fiberkilder som psylliumskaller og lignocellulose tilføjet.

Single animalsk protein
Single animalsk protein betyder, at proteinerne af animalsk oprindelse kun stammer fra én kødkilde. Dvs. i varianten Pure Duck er det kun andekød, der er brugt. Det er især godt for allergihunde, da det er nemmere at navigere rundt i varianterne og vide, hvad hunden kan spise og ikke spise.

 

Related Posts

Uncategorized

Hundemad med muslinger er godt for miljøet

Nyt ambitiøst projekt undersøger muligheder for brug af blåmuslinger som råvare til produktion af hunde- og kattemad. Samtidig vil det have en positiv effekt på vandmiljøet i de danske fjorde. Projektet er et samarbejde mellem...

Uncategorized

Lækkert og mere nordisk

Nu har hunde og katte mulighed for at smæske sig i de sunde nordiske råvarer med den nye madserie New Nordic Kitchen for Pets. Vi har erstattet traditionelle råvarer som ris, majs og korn med...

Uncategorized

Kostfibre til hunde og katte

Kostfibre er delvis ufordøjelige kulhydrater fra vegetabilske kilder. Det særlige ved kostfibre er, at de ikke nedbrydes af tyndtarmens enzymer, som f.eks. stivelse gør. Derfor lander de ufordøjet nede i tyktarmen, hvor de så gør...