Vi vil gerne støtte et godt formål, og vi bruger Valentine’s Day som anledning – for sådan kan man også vise kærlighed til dyr 🙂

Vi donerer 25 kr. til Kingsmoor hunde- og kattemad for hvert billede, der er tagget med #MoorValentine. Til sidst fordeler vi foderet ligeligt mellem 2 gode formål: Karla Kattehjem og Hundens Tarv.

Sådan hjælper du:

• Post et billede af din hund eller kat, og gerne med den pose Kingsmoor foder du bruger for tiden

• Tag billedet med #MoorValentine

Du kan poste dit billede til og med 14. februar. Alle deltagere er med i lodtrækningen om et halvt års forbrug af Kingsmoor hunde- eller kattemad. Du kan deltage én gang.

Om Karla Kattehjem: Karla Kattehjem hjælper udsatte dyr i Danmark. På kattehjemmet arbejder alle frivilligt. Alle katte bliver neutraliseret, vaccineret og tjekket for katte-aids samt leukæmi. Karla Kattehjem holder til i Højby. Mere info på www.karlakattehjem.dk.

Om Hundens Tarv: Hundens Tarv er en forening, der igennem mere end 10 år har reddet og omplaceret hundredvis af akut aflivningstruede hunde. Herudover fokuserer de også på at skabe bedre velfærd for familiehundene b.la. igennem oplysningsarbejde og aktiv deltagelse i kampen om forbedringer af dyreværnslovgivningen. Foreningens motto på hundenes vegne er: Hvis bare vi kunne tale.
Foreningen har internater i Fredericia og Nykøbing Mors. Mere info på www.hundenstarv.dk.

Bella er klar til Valentine’s Day

Kampagne- og konkurrencevilkår

Kampagne: For hvert billede tagget med #MoorValentine i perioden 1.-14. februar donerer vi 25 kr. til Kingsmoor hunde- og kattemad. Billedet skal være dit eget og postes på Kingsmoors Facebook-side eller på egen Instagram i form af et opslag eller story. Det totale beløb pr. 14. februar omregnes til hunde- og kattemad ud fra vejl. pris. Vi kan donere op til 3 paller mad til fordeling. Maden i form af antal poser fordeles ligeligt mellem de to modtagere; Karla Kattehjem og Hundens Tarv. Hvis du har flere dyr (hund/kat) i husstanden, er du velkommen til at poste flere billeder, så længe du ikke bruger billeder med samme dyr (hund/kat) mere end én gang.

Konkurrence: For at deltage i konkurrencen om et halvt års forbrug af Kingsmoor foder skal du tagge dit billede med #MoorValentine. Billedet skal være dit eget og postes på Kingsmoors Facebook-side eller på egen Instagram i form af et opslag eller story. Du kan deltage med ét billede i konkurrencen. Poster du flere billeder vil du stadig kun have ét lod i lodtrækningen. Vinderen findes ved lodtrækning d. 15. februar og får direkte besked via Facebook eller Instagram. Navnet på vinderen kan offentliggøres på vores Facebook-side og/eller på vores Instagram-side. Præmien er et halvt års forbrug af Kingsmoor hunde- eller kattemad svarende til 6 poser. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, eller administreret af Facebook eller Instagram. Kingsmoor er den glade giver.

 

 

Related Posts

Uncategorized

Vi støtter årets Danmarks Indsamling

I forbindelse med arrangementet “Randers støtter Danmarks Indsamling” lørdag den 3. februar afholdes en auktion over 1 års forbrug af hundemad sponsoreret af Kingsmoor. Deltag i auktionen på arrangørens Facebookside. Alle bud skal afgives på...

Uncategorized

Hvor er min favorit?

Det nye design på Kingsmoor Pure afspejler vores nordiske ophav, men vi har valgt engelske navne til vores varianter, så også hunde- og katteejere i det store udland kan finde og nyde godt af vores...

Uncategorized

Hold hunden sund og slank

Hvornår er hunden overvægtig? Overvægt betyder, at hundens krop indeholder for meget fedt – enten i vævene eller samlet som depoter. En hund betegnes som overvægtig, hvis den vejer mere over 15-20% af dens optimale...