Vi vil gerne støtte et godt formål, og vi bruger Valentine’s Day som anledning – for sådan kan man også vise kærlighed til dyr 🙂

Vi donerer 25 kr. til Kingsmoor hunde- og kattemad for hvert billede, der er tagget med #MoorValentine. Til sidst fordeler vi foderet ligeligt mellem 2 gode formål: Karla Kattehjem og Hundens Tarv.

Sådan hjælper du:

• Post et billede af din hund eller kat, og gerne med den pose Kingsmoor foder du bruger for tiden

• Tag billedet med #MoorValentine

Du kan poste dit billede til og med 14. februar. Alle deltagere er med i lodtrækningen om et halvt års forbrug af Kingsmoor hunde- eller kattemad. Du kan deltage én gang.

Om Karla Kattehjem: Karla Kattehjem hjælper udsatte dyr i Danmark. På kattehjemmet arbejder alle frivilligt. Alle katte bliver neutraliseret, vaccineret og tjekket for katte-aids samt leukæmi. Karla Kattehjem holder til i Højby. Mere info på www.karlakattehjem.dk.

Om Hundens Tarv: Hundens Tarv er en forening, der igennem mere end 10 år har reddet og omplaceret hundredvis af akut aflivningstruede hunde. Herudover fokuserer de også på at skabe bedre velfærd for familiehundene b.la. igennem oplysningsarbejde og aktiv deltagelse i kampen om forbedringer af dyreværnslovgivningen. Foreningens motto på hundenes vegne er: Hvis bare vi kunne tale.
Foreningen har internater i Fredericia og Nykøbing Mors. Mere info på www.hundenstarv.dk.

Bella er klar til Valentine’s Day

Kampagne- og konkurrencevilkår

Kampagne: For hvert billede tagget med #MoorValentine i perioden 1.-14. februar donerer vi 25 kr. til Kingsmoor hunde- og kattemad. Billedet skal være dit eget og postes på Kingsmoors Facebook-side eller på egen Instagram i form af et opslag eller story. Det totale beløb pr. 14. februar omregnes til hunde- og kattemad ud fra vejl. pris. Vi kan donere op til 3 paller mad til fordeling. Maden i form af antal poser fordeles ligeligt mellem de to modtagere; Karla Kattehjem og Hundens Tarv. Hvis du har flere dyr (hund/kat) i husstanden, er du velkommen til at poste flere billeder, så længe du ikke bruger billeder med samme dyr (hund/kat) mere end én gang.

Konkurrence: For at deltage i konkurrencen om et halvt års forbrug af Kingsmoor foder skal du tagge dit billede med #MoorValentine. Billedet skal være dit eget og postes på Kingsmoors Facebook-side eller på egen Instagram i form af et opslag eller story. Du kan deltage med ét billede i konkurrencen. Poster du flere billeder vil du stadig kun have ét lod i lodtrækningen. Vinderen findes ved lodtrækning d. 15. februar og får direkte besked via Facebook eller Instagram. Navnet på vinderen kan offentliggøres på vores Facebook-side og/eller på vores Instagram-side. Præmien er et halvt års forbrug af Kingsmoor hunde- eller kattemad svarende til 6 poser. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, eller administreret af Facebook eller Instagram. Kingsmoor er den glade giver.

 

 

Related Posts

Uncategorized

Sådan bruger du et slankefoder

Når hunden skal tabe sig, skal det ske i et stille og roligt tempo. Man anbefaler, at hunden ikke taber sig mere end 1-2% af dens kropsvægt om ugen, da et hurtigere vægttab øger sandsynligheden...

Uncategorized

Vi er imod dyreforsøg

Kingsmoor støtter op om The Body Shop’s kampagne mod dyreforsøg i skønhedsindustrien. Frem med poten, hvis du vil hjælpe vores firbenede venner med at stoppe dyreforsøg. Skriv under, del og vær #ForeverAgainstAnimalTesting (Jeg har kun brug...

Uncategorized

Kingsmoor på Valdemars Slot

Mød Kingsmoor i de smukke rammer ved Valdemars Slot 3.-5. juni 2017. Slotsportene åbner op for en storslået livsstilsmesse med et stort hundeområde. På Kingsmoors stand kan du møde vores konsulenter til en snak om...