Kingsmoor Petfood og Danmarks civile Hundeførerforening (DcH) har indgået en treårig samarbejdsaftale med fokus på hundesport, sundhed og godt hundeejerskab.
Kingsmoor glæder sig over aftalen, som bygger videre på et flerårigt godt samarbejde.

– Vi er både glade og stolte over at have indgået et samarbejde med DcH. Hundetræning og Kingsmoor hører uløseligt sammen, og det ønsker vi at manifestere med den nye aftale, der rummer mange spændende perspektiver. Med dette sponsorat rammer vi bredt i den danske hundeverden, fra hvalpetræning og helt op til hundesport på eliteniveau. For os står DcH som en forening med plads til alle, der holder af hunde, siger marketingchef Bjarne G. Jensen fra Kingsmoor Petfood.

Kingsmoor har i en længere årrække sponsoreret DcH’s Eftersøgningstjeneste, som også vil være omfattet af den nye samarbejdsaftale.

– Eftersøgningstjenestens hundeførere gør virkelig en forskel for mange mennesker, når de med deres dygtige hunde finder tabte punge, nøgler og uvurderlige vielsesringe, siger Bjarne G. Jensen fra Kingsmoor Petfood.

Aftalen er trådt i kraft og løber de næste tre år.

– Vi er rigtig glade for, at samarbejdet kan fortsætte og for den støtte, vi får til vores frivillige eftersøgningstjeneste og de enkelte eftersøgere, den er af stor værdi for alle, siger Jan E. Nielsen fra DcH.

Kontakt
Marketingchef Bjarne G. Jensen, Kingsmoor Petfood, tel. 6079 4977, e-mail bgj@kingsmoor.dk
Forretningsfører Jan E. Nielsen, Landsforeningen Danmarks civile Hundeforeningen, tel. 2115 6610, e-mail sekretariatet@dch-danmark.dk

Om Kingsmoor Petfood
Kingsmoor laver hunde- og kattemad med råvarer fra de nordiske lande. Produktionen ligger i Danmark og er baseret på en bæredygtig tilgang, bl.a. med 100% brug af vindmøllestrøm. Kingsmoor forhandles i Danmark, Norge, Sverige og Litauen. Mere info på www.kingsmoorpetfood.dk.
Om DcH
Danmarks civile Hundeførerforening (DcH) består af en landsforening opdelt i 6 kredse med 119 lokalforeninger. I lokalforeningerne kan hundeejere bl.a. træne med deres hund i alt fra almindelig lydighed til konkurrencediscipliner som agility og rally. Mere info på www.dch-danmark.dk.

 

 

Related Posts

Uncategorized

Kostfibre til hunde og katte

Kostfibre er delvis ufordøjelige kulhydrater fra vegetabilske kilder. Det særlige ved kostfibre er, at de ikke nedbrydes af tyndtarmens enzymer, som f.eks. stivelse gør. Derfor lander de ufordøjet nede i tyktarmen, hvor de så gør...

Uncategorized

Alt godt fra havet

Din hund og kat nyder godt af flere ting fra havet. Vi bruger friskfangede fisk fra danske og norske farvande til vores fiskevarianter, og vi sørger for den rette mængde af fiskeolie og omega-3 i...

Uncategorized

Mød os på Randers MadFestival

** Konkurrencevinderene er fundet. Tillykke til Sara Cox og Lotte Grøn **  Mmm… hvad er der på menuen i dag? Kig forbi Randers MadFestival lørdag d. 23/9 og få en snak om hunde- og kattemad. Festivalen...