Tag din firbenede ven med til den store madfest ved Tangkrogen den 7.-9. september.

Kingsmoor Petfood fra Langå er for fjerde år i træk med til Food Festival i Aarhus og stiller op med en ny pop-up restaurant for hunde. Udover de mange smagsprøver og madboder til mennesker – så er der naturligvis tænkt på, at også hundene fortjener mad og drikke.

”I vores pop-up restaurant kan hundene få sig en lækker snack og en god mundfuld vand, inden de fortsætter ind på festivalpladsen med deres ejere. Alle gæster får også en goodiebag med 500 gram hundemad samt en høm-høm pose i tilfælde af uheld på pladsen,” fortæller grundlægger og direktør Bent Ransborg fra Kingsmoor.

Menuen i restauranten står på ny nordisk hundemad lavet med blandt andet vildtfanget havfisk fra danske og norske farvande, vestjyske hestebønner, tang og fermenteret raps. Kingsmoor er kendt for deres madkoncept New Nordic Kitchen for Pets.

”Vi glæder os til at snakke med de mange mennesker og hilse på alle hundene, der ligesom os elsker god mad. For Kingsmoor er det helt naturligt at være med til Food Festival, da vi deler værdierne om kvalitet, lækre råvarer og den gode madoplevelse. Vi ved, at mange interesserer sig for hundens velbefindende, og maden betyder en del, så det tager vi gerne en snak om,” siger Bent Ransborg fra Kingsmoor.

Kingsmoor står med deres pop-up restaurant på plænen foran indgangen. Inde på festivalpladsen kan hundene også få sig en snack og noget vand ved en pop-up restaurant i mindre format.

Kingsmoor er officiel sponsor for hunden og maskotten Molly til Hotdog DM.

 

Info om Food Festival

 

 

Related Posts

Uncategorized

Vi hjælper til Valentine’s Day

Vi vil gerne støtte et godt formål, og vi bruger Valentine’s Day som anledning – for sådan kan man også vise kærlighed til dyr 🙂 Vi donerer 25 kr. til Kingsmoor hunde- og kattemad for...

Uncategorized

Kingsmoor støtter dansk hundesport

Kingsmoor Petfood og Danmarks civile Hundeførerforening (DcH) har indgået en treårig samarbejdsaftale med fokus på hundesport, sundhed og godt hundeejerskab. Kingsmoor glæder sig over aftalen, som bygger videre på et flerårigt godt samarbejde. – Vi...

Uncategorized

Ta’ hunden med til ECCO Walkathon

Sæt den ene fod foran den anden – og gå! Og ta’ hunden med. I løbet af september kan du møde Kingsmoor til ECCO Walkathon. Det foregår i København, Odense, Aalborg og Kolding. Vi stiller...